In2go

Leuven - Aarschot - Vilvoorde
01

Huis - Aarschot Langdorp

€ 295.000

TOTAAL RENOVATIEPROJECT - CONTACTEER ONS VOOR DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN!Voormalig gemeentehuis, centraal gelegen in het dorpscentrum, op 1 km van het station. dat bestaat uit drie aaneengesloten gebouwen elk voorzien van een eigen inkomdeur.Elk gebouw bestaat uit een gelijkvloers, een eerste verdieping en een zolder. Enkel onder het linker en rechter gebouw zijn gewelfde kelders aanwezig. Onder gebouw nr 317 bevinden zich 8 gasmeters.

02

Huis - Leuven Heverlee

€ 325.000

In 1985 werden 2 arbeidershuisjes omgebouwd tot deze ruime gezinswoning. De woning omvat een woonkamer met ingebouwde haard, ruime volledig geïnstalleerde leefkeuken (vaatwas, koelkast, gasfornuis, oven) met aansluitende berging. In de gang bevindt zich een apart toilet en toegang tot een kleine binnenpandige garage (ideaal voor fietsen of kleine wagen). Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, bureauruimte, kleine berging, badkamer met bad, douche en 2 lavabo's.

03

Huis - Hoegaarden

€ 338.500

Deze recente mooie woning is gelegen in het landelijke Hoegaarden op een boogscheut van het centrum en oprit E40. De woning -opgetrokken in 2014- omvat een inkomhal met apart toilet, woonkamer met zithoek, eetplaats en open volledig geïnstalleerde keuken (koelkast, combinatie oven, hete luchtoven, vaatwas, ...). Aansluitend aan de keuken is er de ruime berging met wasplaats,  deze berging zorgt voor de connectie tussen garage en tuin waardoor men een extra traject straatzijde-tuinzijde heeft gecreëerd.

04

Huis - Lubbeek Linden

€ 385.000

Rustig en residentieel gelegen woning (bouwjaar 1988) die bestaat uit een inkomhal met apart toilet, een ingerichte keuken (elektrische kookplaat, ingebouwde oven, ingebouwde koelkast, ingebouwde diepvries, inbouw afwasmachine) die toegang geeft tot enerzijds de binnepandige garage en anderzijds het terras. Ruime leefruimte met aansluitend de aangename veranda. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een ingerichte badkamer (dubbel lavabomeubel, douche in bad, toilet).

05

Huis - Leuven Heverlee

Verkocht

IN OPTIE/ COMPRIS IN OPMAAK!Opbrengstwoning met 9 studentenkamers gelegen op zeer strategische locatie. Omvat een ruime inkomhal met fietsenstalling, gemeenschappelijke keuken, 2 wc's, 1 douche en 9 kamers. Leuke patio. Iedere zomer worden de kamers opgefrist en zijn deze bijgevolg up to date. Hoofddak vernieuwd in 1993, daken bijgebouwen vernieuwd in 2014. Alle attesten voorhanden  (brandveiligheid, elektriciteit, gasinstallatie, ... ). Comformiteitattest zal worden afgeleverd voor minimaal 8 kamers (finale controle kortelings).

06

Huis - Leuven

€ 480.000

Statige, degelijke burgerwoning in hartje Leuven. Deze woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met apart toilet, een bureau, een eetruimte, zithoek die toegang geeft tot het gezellige koertje. Aparte ingerichte keuken. Binnenpandige garage.

07

Huis - Leuven Heverlee

€ 550.000

Deze uitstekend gelegen 3-gevel woning werd de laatste jaren heel grondig gerenoveerd, naast het volledige interieur werden ook de verwarming en beglazing aangepakt.

Nieuw
08

Huis - Oud-Heverlee Blanden

€ 670.000

EERSTE BEZOEKMOMENT TIJDENS DE BEZOEKDAG OP AFSPRAAK VAN DINSDAG 27/03. Plan nu uw bezoek via info@in2go.be of via 016/899 508.Ontdek nu deze stijlvolle villa gelegen in een doodlopende straat aan de voet van Heverlee bos.

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod. Voor kandidaat kopers Voor eigenaars

Onze openingsuren:

Ma, Vr: 10u - 12u30
Din, Don: 10u - 12u30
13u30 - 15u
Woe: 10u - 12u00
Zaterdag: op afspraak
Buiten de uren op afspraak