In2go

Leuven - Aarschot - Vilvoorde

Verkopen-verhuren

Onze werkwijze is persoonlijk en transparant!

Als u een huis gaat verkopen of kopen is het verstandig de zaken al vooraf goed geregeld te hebben, immo in2go doet dat allemaal graag samen met u. Mevr Sara Vandepoel & Dhr Philippe Decoster begeleiden u van start tot finish op een correcte en oprechte manier. Zodoende opereert immo in2go als een persoonlijke verkoopspartner om de beste en snelste verkoop te realiseren.

Nodig ons uit voor een gesprek, we combineren het graag met een correcte waardebepaling van uw eigendom. Als u ons daarna de opdracht gunt zal u het in2go team ervaren als een gedreven full service makelaar die klaar staat voor raad en daad, ook na kantooruren en in het weekend, voor u en potentiële kopers.

Dit alles op basis van goed vertrouwen. Voor directe kosten hoeft u bijgevolg bij immo in2go niet te vrezen want voor onze diensten rekenen wij helemaal niets aan totdat immo in2go natuurlijk de daadwerkelijke nieuwe eigenaar van uw woning heeft aangebracht, vanzelfsprekend bekrachtigd door de notaris. We hanteren het no cure no pay principe, commissie is enkel verschuldigd bij de daadwerkelijke verkoop door immo in2go. 

Door persoonlijk contact betrekken wij u intensief bij de verkoop en zolang natuurlijk de verkoop uitblijft zullen wij de stand van zaken en de verdere vooruitgang maandelijks met u bespreken en schriftelijk vastleggen in een logboek.

Zoals gezegd doeltreffend eenvoudig, maar zeker ook duidelijk!

Aarzel niet en neem contact op met Sara of Philippe op het nummer 016/899 508 voor een GRATIS SCHATTING.

Tot gauw!

Onze openingsuren:

Ma, Vr: 10u - 12u30
Din, Don: 10u - 12u30
13u30 - 15u
Woe: 10u - 12u00
Zaterdag: op afspraak
Buiten de uren op afspraak