In2go

Leuven - Aarschot - Vilvoorde
< vorige pagina   1 | 2   volgende pagina >
11

Huis - Leuven

In optie - € 800.000

IN OPTIE/VERKOOPOVEREENKOMST IN OPMAAK! Gerenoveerd studentenhuis bestaande uit 7 vergunde (ruime) kamers, gemeenschappelijke keuken, 2 douchekamers en op de kelderverdieping een ontspanningsruimte en kelderberging. Iedere kamer is voorzien van een lavabo, koelkast, kleerkast, bureau en bed. Huuropbrengsten te bekomen op kantoor (info@in2go.be).Alle kamers zijn verhuurd (grotendeels jaarcontracten).Aarzel niet ons te contacteren voor het plannen van een bezoek en/of verder info via 016/899508 of info@in2go.be.

12

Gebouw Voor Gemengd Gebruik - Leuven

€ 847.000

Op zoek naar een interessant gerenoveerd en verhuurd opbrengstpand in hartje Leuven centrum? Bekijk dan zeker dit interessant vastgoed. Dit gerenoveerde opbrengstpand bestaat uit een nette commerciële gelijkvloerse ruimte (inclusief sanitair + kelder) en 4 hippe vergunde ruime studentenkamers. Aparte ingang voor de 4 studentenkamers met fietsenstalling. Elke studentenkamer is voorzien van een inbouwkoelkast, microgolfoven, diepvriezer, meubilair en een hoogslaper met slaaphoek.

13

Herenhuis - Westerlo

€ 1.000.000

Karaktervolle herenwoning aan de grote markt in Westerlo. Deze herenwoning bestaat uit een centrale inkomhal waar u meteen de charme van een herenwoning ervaart door de hoge plafonds. Eetplaats met zithoek en zicht op het terras en tuin. Ingerichte bureau, ideaal voor een vrij beroeper of voor "home office". Keuken met eethoek, aansluitende berging (aansluiting WM/DK) douche en apart toilet. Eerste verdiep: nachthal, drie heel ruime slaapkamers, badkamer en master bedroom met dressing.

< vorige pagina   1 | 2   volgende pagina >

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod. Voor kandidaat kopers Voor eigenaars

Onze openingsuren:

Ma, Vr: 10u - 12u30
Din, Don: 10u - 12u30
13u30 - 15u
Woe: 10u - 12u00
Zaterdag: op afspraak
Buiten de uren op afspraak