In2go

Leuven - Aarschot - Vilvoorde
< vorige pagina   1 | 2   volgende pagina >
11

Appartement - Heverlee

Verkocht

OPTIE KOOP/ COMPROMIS IN OPMAAK. Open de voordeur en een royale inkomhal verwelkomt u in dit vernieuwde appartement te Heverlee. De ruime leefruimte ( 37m²) met ingebouwde kasten werd met smaak afgewerkt en geeft u het gevoel van thuis te zijn. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van alle comfort.De badkamer werd opgevat als een wellnessruimte: u kan er genieten van een jacuzzi en een massagedouche. Ook werd een stijlvol lavabomeubel geïnstalleerd. Geen zorgen over bergruimte: er is een inloopdressing van maar liefst 6m².

Nieuw
12

Duplex - Leuven

€ 369.000

Uniek duplex appartement in hartje Korbeek-Lo op 5 km van Leuven centrum! We betreden het recente appartement (bwj. 2007) via de private inkomhal op straatniveau, via de trap bereiken we de ruime woonkamer met recente gashaard en tv-maatmeubel, aansluitend bevindt zich de open, ruime keuken en het bijzonder groot terras met zuid-oriëntatie en mooie vergezichten. Via de nachthal bereikt men de master bedroom, het apart toilet en volledig geïnstalleerde badkamer met dubbel lavabomeubel, ligbad en douche.

Nieuw
13

Duplex - Bierbeek Korbeek-Lo

€ 369.000

Uniek duplex appartement in hartje Korbeek-Lo. We betreden het recente appartement (bwj. 2007) via de private inkomhal op straatniveau, via de trap bereiken we de ruime woonkamer met recente gashaard en tv-maatmeubel, aansluitend bevindt zich de open, ruime keuken en het bijzonder groot terras met zuid-oriëntatie en mooie vergezichten. Via de nachthal bereikt men de master bedroom, het apart toilet en volledig geïnstalleerde badkamer met dubbel lavabomeubel, ligbad en douche.

14

Appartement - Leuven

In optie - € 372.000

IN OPTIE. COMPROMIS IN OPMAAK. Knap appartement gelegen op 6 km van Leuven. Het uitzicht in dit prachtig gerenoveerde appartement is als een levend schilderij. De ligging met zicht op het Zilvermeer is dan ook uniek te noemen. Via een ruime inkomhal komt u in de lichtrijke leefruimte met open keuken terecht. Verpozen kan u op het terras vooraan en in de 2 slaapkamers achteraan het gebouw. Een mooie badkamer met ruime inloopdouche en lavabomeubel is eveneens voorzien. Het toilet is afzonderlijk.

15

Appartement - Oud-Heverlee

In optie - € 382.000

OPTIE KOOP. COMPROMIS IN OPMAAK.Opportuniteit! Voel u onmiddellijk thuis in dit prachtig gerenoveerde appartement op 100m van het Zilvermeer en bos te Oud-Heverlee.Via een royale inkomhal met aparte berging komt u in de lichtrijke leefruimte terecht met open keuken. Deze werd voorzien van alle comfort.Tevens is er gedacht aan een extra berging die is voorzien van de aansluiting voor uw wasmachine.Verpozen doet u op het terras en in de 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 11m² en 16m².

16

Appartement Met Tuin - Oud-Heverlee

In optie - € 470.000

OPTIE KOOP. COMPROMIS IN OPMAAK. Uniek aanbod. Prachtig villa-appartement op unieke locatie, gelegen vlakbij beschermd natuurgebied. Via een ruime inkomhal met berging en vestiaire, komt men binnen in de ruime en lichtrijke leefruimte in L-vorm met open haard. Zowel aan de voor-als aan de achterkant is een leuk terras voorzien. De open keuken, die volledig werd uitgerust, zorgt voor urenlang kookplezier.Aansluitend is er een praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

17

Penthouse - Vilvoorde

€ 509.000

Ruime penthouse met doorzon leefruimte binnen het hippe KanaalPark, op wandelafstand van Vilvoorde centrum. De Penthouse omvat een inkomhal met apart toilet. Lichtrijke en ruime leef- en eetruimte met een open uitgeruste keuken, netjes afgewerkt met een granieten werktablet. Praktische ruime berging (tevens WM/DK aansluitingen) die netjes weggewerkt werd achter front in de keuken. Via de vele grote raampartijen in de doorzon leefruimte heeft u toegang tot het zéér ruime terras van in totaal 85m² met ideale ZW oriëntatie.

< vorige pagina   1 | 2   volgende pagina >

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod. Voor kandidaat kopers Voor eigenaars

Onze openingsuren:

Ma, Vr: 10u - 12u30
Din, Don: 10u - 12u30
13u30 - 15u
Woe: 10u - 12u00
Zaterdag: op afspraak
Buiten de uren op afspraak