In2go

Leuven - Aarschot - Vilvoorde
01

Appartement - Vilvoorde

€ 196.600

Dit nieuwbouwappartement maakt deel uit van het project Nobel dat na Tybeert en Cantecleer, het derde woonproject is in het nieuwe stadsdeel KanaalPark met een unieke ligging aan het kanaal en op wandelafstand van centrum Vilvoorde. Het appartement is gelegen aan de achterzijde van het gebouw. Het heeft een bewoonbare oppervlakte van 66m² en beschikt over een inkom met vestiaire hoek en apart toilet, open leefruimte met toegang naar het mooie aangename terras (6m²) en de geïnstalleerde open keuken met aanpalend de berging/wasplaats.

02

Appartement - Kortenberg

€ 219.000

Centraal gelegen appartement, residentie "De Lelie",  in hartje Kortenberg. Dit gerenoveerde appartement bestaat uit een inkomhal, open leefruimte met aansluitend een groot zuidelijk georiënteerd terras voorzien van zonnewering en praktische ruime terrasberging. Vernieuwde volledig geïnstalleerde aparte keuken (toestellen MIELE) met tevens toegang tot terras, nachthal met apart toilet, vernieuwde badkamer (inloopdouche, lavabomeubel) en 2 slaapkamers.

03

Duplex - Aarschot

In optie - € 255.000

IN OPTIE/ VERKOOPOVEREENKOMST IN OPMAAK!Stijlvol afgewerkt duplexappartement in hartje Aarschot en op een boogscheut van het station! Dit duplexappartement gelegen op de 2de en 3de verdieping omvat een inkomhal met apart toilet en berging, eetkamer met toegang tot een balkon, open geïnstalleerde keuken met eethoek, lichtrijke leefruimte met toegang tot een 2de balkon.

04

Appartement - Herent

In optie - € 275.000

IN OPTIE/ VERKOOPOVEREENKOMST IN OPMAAK!Lichtrijk appartement bestaande uit een inkomhal, open ingerichte keuken, leefruimte met eethoek en zithoek die toegang biedt tot het aangenaam terras. Daarnaast een nachthal, 2 slaapkamers, een ingerichte badkamer (ligbad, dubbel lavabo meubel) en apart toilet. Inclusief een ruime kelderberging en ondergrondse auto staanplaats.Het appartement is voorzien van een recente gaswandketel en de elektriciteit is conform. Het schuifraam aan het terras is voorzien van een automatische rolluik en zonneluifel.

05

Penthouse - Aarschot

In optie - € 297.065

IN OPTIE/ VERKOOPOVEREENKOMST IN OPMAAK!Deze penthouse, gelegen op de 3de verdieping, bestaat uit een inkomhal met apart toilet, nachthal, 2 slaapkamers, geïnstalleerde badkamer (dubbel lavabo meubel en douche), open geïnstalleerde keuken met aansluitend ruime berging (aansluiting wm/dk), open leefruimte met toegang tot het dakterras (zw - 12,9 m²). De ondergronds parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn via een lift te bereiken.

06

Appartement - Vilvoorde

€ 311.562

Schitterend gelegen appartement met 2 slaapkamers in het gebouw Cantecleer, binnen de nieuwe stadsontwikkeling KanaalPark te Vilvoorde. Dit appartement, INCLUSIEF ONDERGRONDSE STAANPLAATS, is mooi ingedeeld met inkomhal, apart toilet, lichtrijke woonkamer (parket vloerbekleding) met toegang tot een ruim binnenpandig terras (10m²) met uitzicht over de groene omgeving en het Brabantplein van het KanaalPark.

07

Gelijkvloerse Verdieping - Aarschot

€ 312.390

LAATSTE APPARTEMENT IN RESIDENTIE "ASTRID"! WERFBEZOEK MOGELIJK! Plan nu uw bezoek via info@in2go.be of via 016/899 508.Dit appartement, gelegen op het gelijkvloers,  bestaat uit een inkomhal met vestiarehoek, lichtrijke eetplaats met toegang tot het zéér grote zuidwest gerichte terras (80m²), open ingerichte keuken, zithoek met aansluitend een berging/wasplaats. Daarnaast zijn er nog 2 slaapkamers, ingerichte badkamer en apart toilet. De ondergronds parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn via een lift te bereiken.

08

Appartement - Vilvoorde

€ 339.550

Dit nieuwbouwappartement gelegen in het gebouw Nobel dat na Tybeert en Cantecleer, het derde woonproject is in het nieuwe stadsdeel KanaalPark met een unieke ligging aan het kanaal en op wandelafstand van het centrum Vilvoorde. Het appartement is gelegen aan de voorzijde van het gebouw.

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod. Voor kandidaat kopers Voor eigenaars

Onze openingsuren:

Ma, Vr: 10u - 12u30
Din, Don: 10u - 12u30
13u30 - 15u
Woe: 10u - 12u00
Zaterdag: op afspraak
Buiten de uren op afspraak