In2go

Leuven - Aarschot - Vilvoorde
< vorige pagina   1 | 2   volgende pagina >
01

Studio - Leuven

€ 159.000

Recent gerenoveerde studio op gunstige locatie. Deze lichtrijke studio is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en omvat een inkomhal, ruime leefruimte en open keuken (koelkast en op maat gemaakte tafel incl.). Badkamer met lavabo, toilet en bad (douche in bad).Elektrische installatie conform.In het gebouw is een fietsenstalling voorzien.contacteer ons voor meer info en/of het plannen van een bezoek op 016/899 508 of info@in2go.be.

02

Studio - Oud-Heverlee

€ 229.000

Kijkdag: 31 juli. Plan uw afspraak via: https://calendly.com/in2go/kijkdag-renovatieproject-oud-heverlee.Deze prachtige studio is gelegen in een volledig gerenoveerd gebouw op toplocatie, vlak bij bos en natuurgebied te Oud-Heverlee. De studio bestaat uit een inkomhal en een mooie leefruimte met open keuken. De badkamer is voorzien van een douche, lavabomeubel en toilet. De gemeenschappelijke tuin is een extra troef. Geschikt zowel voor eigen bewoning of als investering.

03

Studio - Oud-Heverlee

€ 246.000

Kijkdag: 31 juli. Plan uw afspraak via: https://calendly.com/in2go/kijkdag-renovatieproject-oud-heverlee.Deze prachtige studio is gelegen in een volledig gerenoveerd gebouw op toplocatie, vlak bij bos en natuurgebied te Oud-Heverlee. De studio bestaat uit een lichtrijke leefruimte met open keuken. De badkamer is voorzien van een douche, lavabomeubel en toilet. Het terras met zicht op het natuurgebied evenals de gemeenschappelijke tuin zijn een extra troef. Geschikt zowel voor eigen bewoning of als investering.

04

Studio - Leuven

€ 246.000

Kijkdag: 31 juli. Plan uw afspraak via: https://calendly.com/in2go/kijkdag-renovatieproject-oud-heverlee.Deze prachtige studio is gelegen in een volledig gerenoveerd gebouw op 6 km van Leuven, vlak bij bos en natuurgebied te Oud-Heverlee. De studio bestaat uit een lichtrijke leefruimte met open keuken. De badkamer is voorzien van een douche, lavabomeubel en toilet. Het terras met zicht op het natuurgebied evenals de gemeenschappelijke tuin zijn een extra troef. Geschikt zowel voor eigen bewoning of als investering.

05

Appartement - Heverlee

€ 359.000

Open de voordeur en een royale inkomhal verwelkomt u in dit vernieuwde appartement te Heverlee. De ruime leefruimte ( 37m²) met ingebouwde kasten werd met smaak afgewerkt en geeft u het gevoel van thuis te zijn. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van alle comfort.De badkamer werd opgevat als een wellnessruimte: u kan er genieten van een jacuzzi en een massagedouche. Ook werd een stijlvol lavabomeubel geïnstalleerd. Geen zorgen over bergruimte: er is een inloopdressing van maar liefst 6m².

06

Duplex - Leuven

€ 385.000

Uniek duplex appartement in hartje Korbeek-Lo op 5 km van Leuven centrum! We betreden het recente appartement (bwj. 2007) via de private inkomhal op straatniveau, via de trap bereiken we de ruime woonkamer met recente gashaard en tv-maatmeubel, aansluitend bevindt zich de open, ruime keuken en het bijzonder groot terras met zuid-oriëntatie en mooie vergezichten. Via de nachthal bereikt men de master bedroom, het apart toilet en volledig geïnstalleerde badkamer met dubbel lavabomeubel, ligbad en douche.

07

Duplex - Bierbeek Korbeek-Lo

€ 385.000

Uniek duplex appartement in hartje Korbeek-Lo. We betreden het recente appartement (bwj. 2007) via de private inkomhal op straatniveau, via de trap bereiken we de ruime woonkamer met recente gashaard en tv-maatmeubel, aansluitend bevindt zich de open, ruime keuken en het bijzonder groot terras met zuid-oriëntatie en mooie vergezichten. Via de nachthal bereikt men de master bedroom, het apart toilet en volledig geïnstalleerde badkamer met dubbel lavabomeubel, ligbad en douche.

08

Appartement - Oud-Heverlee

€ 387.000

Kijkdag: 31 juli. Plan uw afspraak via: https://calendly.com/in2go/kijkdag-renovatieproject-oud-heverlee.Het uitzicht in dit prachtig gerenoveerde appartement is als een levend schilderij. De ligging met zicht op het Zilvermeer is dan ook uniek te noemen. Via een ruime inkomhal komt u in de lichtrijke leefruimte met open keuken terecht. Verpozen kan u op het terras vooraan en in de 2 slaapkamers achteraan het gebouw. Een mooie badkamer met ruime inloopdouche en lavabomeubel is eveneens voorzien. Het toilet is afzonderlijk.

09

Appartement - Leuven

€ 387.000

Kijkdag: 31 juli. Plan uw afspraak via: https://calendly.com/in2go/kijkdag-renovatieproject-oud-heverlee.Knap appartement gelegen op 6 km van Leuven. Het uitzicht in dit prachtig gerenoveerde appartement is als een levend schilderij. De ligging met zicht op het Zilvermeer is dan ook uniek te noemen. Via een ruime inkomhal komt u in de lichtrijke leefruimte met open keuken terecht. Verpozen kan u op het terras vooraan en in de 2 slaapkamers achteraan het gebouw. Een mooie badkamer met ruime inloopdouche en lavabomeubel is eveneens voorzien.

10

Appartement - Oud-Heverlee

€ 397.000

Kijkdag: 31 juli. Plan uw afspraak via: https://calendly.com/in2go/kijkdag-renovatieproject-oud-heverlee.Voel u onmiddellijk thuis in dit prachtig gerenoveerde appartement op 100m van het Zilvermeer en bos te Oud-Heverlee.Via een royale inkomhal met aparte berging komt u in de lichtrijke leefruimte terecht met open keuken. Deze werd voorzien van alle comfort.Tevens is er gedacht aan een extra berging die is voorzien van de aansluiting voor uw wasmachine.

< vorige pagina   1 | 2   volgende pagina >

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod. Voor kandidaat kopers Voor eigenaars

Onze openingsuren:

Ma, Vr: 10u - 12u30
Din, Don: 10u - 12u30
13u30 - 15u
Woe: 10u - 12u00
Zaterdag: op afspraak
Buiten de uren op afspraak