In2go

Leuven - Aarschot - Vilvoorde
01

Dakappartement - Machelen Diegem

Verkocht

Lichtrijk dakappartement op uiterst gunstige locatie. Het appartement gelegen op de 5de verdieping (lift tot verdieping 4) baadt in het licht. Het appartement omvat een ruime woonkamer met aansluitend de ingerichte keuken en het dakterras. Via de nachthal bereikt men de 2 slaapkamers waarvan 1 toegang heeft tot het balkon, ingerichte badkamer en apart toilet. Aangenaam wonen op toplocatie!Contacteer ons voor meer info en/of het plannen van een bezoek via info@in2go.be of 016/899508.Lichtrijk dakappartement op uiterst gunstige locatie.

02

Appartement - Vilvoorde

€ 196.600

Dit nieuwbouwappartement maakt deel uit van het project Nobel dat na Tybeert en Cantecleer, het derde woonproject is in het nieuwe stadsdeel KanaalPark met een unieke ligging aan het kanaal en op wandelafstand van centrum Vilvoorde. Het appartement is gelegen aan de achterzijde van het gebouw. Het heeft een bewoonbare oppervlakte van 66m² en beschikt over een inkom met vestiaire hoek en apart toilet, open leefruimte met toegang naar het mooie aangename terras (6m²) en de geïnstalleerde open keuken met aanpalend de berging/wasplaats.

03

Gelijkvloerse Verdieping - Vilvoorde

€ 221.000

Dit nieuwbouwappartement maakt deel uit van het project Nobel dat na Tybeert en Cantecleer, het derde woonproject is in het nieuwe stadsdeel KanaalPark met een unieke ligging aan het Zeekanaal en op wandelafstand van Grote markt van Vilvoorde. Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdiep van het gebouw.

04

Appartement - Leuven Heverlee

€ 315.000

Aangenaam deels gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers op strategisch goede locatie. Het appartement bestaat uit een inkomhal met inbouwkast en apart toilet. Aangename leefruimte (parket vloerbekleding) met aparte keuken. 3 slaapkamers (laminaat vloerbekleding) rustig aan de achterzijde van het gebouw gelegen, waarvan 1 slaapkamer met toegang tot het balkon. Dressingruimte. Ingerichte en vernieuwde badkamer met douche, lavabomeubel en aansluiting wasmachine/droogkast. Ramen werden vernieuwd en tevens voorzien van elektrische zonnescreens.

05

Appartement - Vilvoorde

€ 339.550

Dit nieuwbouwappartement gelegen in het gebouw Nobel dat na Tybeert en Cantecleer, het derde woonproject is in het nieuwe stadsdeel KanaalPark met een unieke ligging aan het kanaal en op wandelafstand van het centrum Vilvoorde. Het appartement is gelegen aan de voorzijde van het gebouw.

06

Appartement - Vilvoorde

€ 368.850

Appartement 1AR is een hoekappartement dat gelegen is op de 1ste verdieping (bereikbaar via lift) binnen het gebouw Nobel. Nobel is het derde woonproject binnen de hippe stadsbuurt KanaalPark. KanaalPark is een nieuw stadsdeel in een park tussen het Tuchthuis en het Zeekanaal en op 10 minuten wandelen van de Grote markt van Vilvoorde.

07

Appartement - Vilvoorde

€ 385.000

Tijdloos en mooi afgewerkt appartement gelegen in het kanaalpark, de nieuwe stad aan het water op wandelafstand van centrum Vilvoorde. Het appartement bestaat uit een inkomhal met vestiaire en apart toilet, lichtrijke leefruimte dankzij de grote raampartij die toegang geeft tot het ruime zonnige terras met een adembenemend zicht over het water en de skyline van Brussel. Aansluitend aan de woonkamer een volledig geïnstalleerde open keuken met berging.

08

Penthouse - Vilvoorde

€ 386.450

Nobel is het derde woonproject binnen de hippe stadsbuurt KanaalPark. KanaalPark is een nieuw stadsdeel in een park tussen het Tuchthuis en het Zeekanaal en op 10 minuten wandelen van de Grote markt van Vilvoorde. Hoekappartement 5DR heeft een bewoonbare oppervlakte van 119m² en beschikt over een inkom met vestiaire hoek en apart toilet, open leefruimte met toegang naar het zuidelijk gericht terras (12m²) met zicht op het Zeekanaal, een volledig geïnstalleerde open keuken met aanpalend de berging die ook dienst doet als wasplaats.

09

Penthouse - Vilvoorde

€ 391.250

Penthouse 6DL is een penthouse gelegen op de hoek van het gebouw (bereikbaar via lift) Nobel. Nobel is het derde woonproject binnen de hippe stadsbuurt KanaalPark. KanaalPark is een nieuw stadsdeel in een park tussen het Tuchthuis en het Zeekanaal en op 10 minuten wandelen van de Grote markt van Vilvoorde.

10

Appartement - Vilvoorde

€ 410.250

Dit nieuwbouwappartement is gelegen in het gebouw Nobel dat na Tybeert en Cantecleer, het derde woonproject is in het nieuwe stadsdeel KanaalPark met een unieke ligging aan het kanaal en op wandelafstand van het centrum Vilvoorde. Het appartement is gelegen aan de voorzijde van het gebouw. Het heeft een bewoonbare oppervlakte van 119m² en beschikt over 2 terrassen (11m² + 17m²).

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod. Voor kandidaat kopers Voor eigenaars

Onze openingsuren:

Ma, Vr: 10u - 12u30
Din, Don: 10u - 12u30
13u30 - 15u
Woe: 10u - 12u00
Zaterdag: op afspraak
Buiten de uren op afspraak