In2go

Leuven - Aarschot - Vilvoorde
01

Appartement - Aarschot

€ 215.040

Nieuwbouw 1 slaapkamer appartement gelegen op het gelijkvloers bestaande uit een inkomhal met apart wc en plaats voor een vestiaire, een open geïnstalleerde keuken met aansluitend een praktische berging (aansluiting wm/dk), mooie leefruimte die toegang geeft tot het terras (NO -  11,7m²), 1 slaapkamer die toegang geeft tot de geïnstaleerde badkamer (enkel lavabodmeubel, douche). Op het ondergronds niveau bevinden zich de autostaanplaasten en kelderbergingen, te bereiken via een lift.

02

Appartement - Vilvoorde

€ 255.900

Schitterend gelegen nieuw appartement met 2 slaapkamers en INCLUSIEF ONDERGRONDSE STAANPLAATS binnen de nieuwe stadsontwikkeling KanaalPark te Vilvoorde. Het appartement is mooi ingedeeld met inkomhal, apart toilet, lichtrijke woonkamer met toegang tot een ruim binnenpandig terras van 10m² van waaruit u zonder inkijk kan genieten van het uitzicht over de groene omgeving en het Brabantplein van het KanaalPark.

03

Penthouse - Aarschot

€ 297.065

Deze penthouse, gelegen op de 3de verdieping, bestaat uit een inkomhal met apart toilet, nachthal, 2 slaapkamers, geïnstalleerde badkamer (dubbel lavabomeubel en douche), open geïnstalleerde keuken met aansluitend een ruime berging (aansluiting wm/dk), open leefruimte met toegang tot het dakterras (ZW - 12,9 m²). Op het ondergronds niveau bevinden zich de autostaanplaasten en kelderbergingen, te bereiken via een lift.

04

Appartement - Vilvoorde

€ 337.900

Ruim appartement MET ONDERGRONDSE STAANPLAATS gelegen op esplanade van het nieuw gerealiseerde gebouw Cantecleer binnen het groene KanaalPark. Het appartement omvat een ruime inkomhal voorzien van een gastentoilet, open ingerichte keuken met aansluitend praktische berging (aansluiting WM/DK),  open leefruimte met grote raampartijen wat zorgt voor extra veel lichtinval.

05

Penthouse - Vilvoorde

Verkocht

Penthouse met prachtig uitzicht over zowel het kanaal, groen, kerk van Vilvoorde als de skyline van hartje Brussel in de verte. Deze penthouse bestaat uit een inkomhal met toilet, prachtige lichtrijke leefruimte (41m²) met grote raampartijen tot op vloerniveau die toegang geeft tot het zeer ruime terras (70m²) waar u kan kan genieten van de mooie omgeving en de zon van 's morgens tot 's avonds.

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod. Voor kandidaat kopers Voor eigenaars

Onze openingsuren:

Ma, Vr: 10u - 12u30
Din, Don: 10u - 12u30
13u30 - 15u
Woe: 10u - 12u00
Zaterdag: op afspraak
Buiten de uren op afspraak