In2go

Leuven - Aarschot - Vilvoorde
01

Huis - Leuven

€ 975 per maand

Volledig opgefriste rijwoning in het hartje van Leuven, doch zeer rustig gelegen.De woning bestaat uit een inkomhal met traphal, aparte keuken met aansluitend vernieuwde badkamer (enkel lavabomeubel, douche en aparte wc) die tevens toegang geeft tot het koertje (werd tevens geschilderd + nieuwe vloer), een ruime leefruimte met gashaard, op de 1ste verdieping 2 slaapkamers, op de zolderverdieping een derde slaapkamer met veluxramen en verduisteringstores.De woning is onderkelderd (21 m²).Kortom gezellig wonen in het centrum van Leuven.

02

Buitengewoon Huis - Zaventem

In optie - € 1.500 per maand

IN OPTIE/HUUROVEREENKOMST IN OPMAAK!Wonen in historisch pand op toplocatie!Deze woning bestaat uit een ruime woonkamer + eetplaats, keuken (recent vernieuwd), eerste verdiep met ruim bureau (of extra slaapkamer/woonkamer), slaapkamer en ruime badkamer (bad + douche), tweede verdiep met 2 slaapkamers, waarvan eentje met aansluitende douchekamer. Kelder en dubbele garage zijn een mooie plus. Kortom ruim en uniek wonen op zeer gunstige locatie.Contacteer ons voor verdere info en/of het plannen van een bezoek op 016/899 508 of info@in2go.

03

Villa - Heverlee

Verhuurd

Unieke architectenwoning op toplocatie! Deze knappe woning omvat een ruime inkomhal met apart toilet en vestiaire, ruime lichtrijke woonkamer met houtkachel en aansluitend een bureau. Volledig ingerichte keuken met eetplaats, nachthal met over de gehele lengte ingemaakte kasten, 4 slaapkamers (2 met lavabo en 2 met bad/douchekamer). Binnenpandige garage en praktische kelder. Tuin met mooi terras en buiten haardvuur, 100% privacygevoel omwille van het vele groen. Zuidwest oriëntatie.

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in en blijf op de hoogte van ons aanbod. Voor kandidaat kopers Voor eigenaars

Onze openingsuren:

Ma, Vr: 10u - 12u30
Din, Don: 10u - 12u30
13u30 - 15u
Woe: 10u - 12u00
Zaterdag: op afspraak
Buiten de uren op afspraak