In2go

Leuven - Aarschot - Vilvoorde
01

TK Wezemaal Wijngaardberg - Rotselaar Wezemaal

Verkocht

Nieuwbouwproject Wijngaardberg biedt een mooie variatie van 1 en 2 slaapkamer appartementen/penthouses aan met bewoonbare oppervlakten van 69m² tot 133m², elk met prachtig ruim terras (oppervlakten van 12m² tot 44m² / verschillende oriëntaties). De appartementen aan de achterzijde hebben zicht op een mooie gemeenschappelijke aangelegde tuin. De appartementen/penthouses worden volledig afgewerkt verkocht, extra aandacht wordt besteed aan energievriendelijk bouwen, met de nadruk op akoestiek en isolatie.

02

Woonproject Eekt - Rotselaar

€ 243.500

Woonproject Eekt zal bestaan uit 24 nieuwbouwappartementen met allen een mooi uitzicht over de gemeenschappelijke parktuin. Het project zal bestaan uit 3 afzonderlijke moderne woonvolumes waardoor er ruimte ontstaat tussen de gebouwen voor een aantrekkelijke groenbeleving. Het zal bestaan uit een combinatie van 1 en 2 slaapkamer appartementen en enkele knappe lichtrijke penthouses.  Bewoonbare oppervlakten variëren tussen 79m² en 137m².

03

Woonproject Het Depot - Haacht

€ 277.500

Prachtig BEN nieuwbouwproject met uitermate uitstekende ligging in de Stationsstraat op wandelafstand van het gezellige centrum van Haacht. Het project bestaat uit 10 appartementen voorzien van ruime zonnige terrassen. Het zijn telkens appartementen met 2 slaapkamers en twee knappe lichtrijke penthouses. Bewoonbare oppervlakten variëren tussen 80m² en 132m². Het energiebewust ontwerp, met zijn sterk geïsoleerde én luchtdichte gebouwschil, geeft een gegarandeerde meerwaarde naar de toekomst toe.

04

Ter Park - Aarschot

Verkocht

Wonen in de stad, aan het park..... Residentie Ter Park is uniek gelegen in hartje Aarschot aan het stadspark en in de voornaamste winkelstraat op wandelafstand van de Grote Markt. Alle 7 luxe appartementen worden hoogwaardig afgewerkt. Realisatie gebeurd door B+ Villa's! De appartementen worden volledig afgewerkt opgevelerd. Elk appartement heeft 2 slaapkamers, ruime living, ingerichte keuken en badkamer + berging/wasplaats. Terrassen met zicht op het stadspark. Oppervlaktes variëren van 105m² tot 150m². Oplevering voorzien in de loop van 2010.

05

City Gate FASE III - Aarschot

Verkocht

Mooie variatie aan nieuwbouw 1 en 2 slaapkamer appartementen met bewoonbare oppervlaktes van 64m² tot 118m². Weerom zijn er perfect georiënteerde terrassen voorzien met oppervlaktes van 4m² tot 22m². Volledig mooi afgewerkt conform lastenboek van gereputeeerde B+ Villa's! Genieten van een mooi en energiezuinig appartement op wandelafstand van de vernieuwde Demerdijk, station, etc. Prijzen exclusief 21% BTW en parkeerplaats+kelderberging. Maak gerust uw afspraak met ons kantoor op het nummer 016/899 508 of info@in2go.be.

06

Residentie Astrid - Aarschot

Verkocht

Residentie Astrid biedt een mooie variatie van 1 en 2 slaapkamer appartementen en 1 penthouse (bewoonbare oppervlakten:76m²-115m²) elk met prachtig ruim terras (oppervlakten: 11m² - 80m²). De ondergronds parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn via een lift te bereiken.De appartementen worden volledig afgewerkt verkocht, extra aandacht wordt besteed aan energievriendelijk bouwen, met de nadruk op akoestiek en isolatie.