In2go

Leuven - Aarschot - Vilvoorde
01

KanaalPark Tybeert - Vilvoorde

Verkocht

KanaalPark is een nieuw stadsdeel waar wonen, winkelen, werken en vrije tijd aan bod komen. De woon-entiteiten bevinden zich langsheen het majestueuze tuchthuis en aan de waterkant.  Door de uitstekende ligging van huize Tybeert, genieten alle leefzones en terrassen een ZW oriëntatie. Bovendien is er aan de NO zijde het unieke zicht op het gerestaureerde tuchthuis en de nieuwe binnenhoven. Energieprestatiecertificaat bouw, K-peil 45.Prijzen vanaf  134.719€ (excl kosten). Bewoonbare oppervlaktes tussen 57m² en 106m².

02

KanaalPark - Nobel - Vilvoorde

Info op kantoor

Nobel is, na Tybeert en Cantecleer, het derde woonproject in het nieuwe stadsdeel KanaalPark met een unieke ligging aan het kanaal en op wandelafstand van het centrum Vilvoorde. Het gebouw bestaat uit 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen (bew. opp.: 66m² -143m²) met een zuidwest georiënteerd terras met zicht op het Kanaal (opp.: 6m² -29m²) en een ondergrondse parkeergarage.

03

TK Wezemaal Wijngaardberg - Rotselaar Wezemaal

Verkocht

Nieuwbouwproject Wijngaardberg biedt een mooie variatie van 1 en 2 slaapkamer appartementen/penthouses aan met bewoonbare oppervlakten van 69m² tot 133m², elk met prachtig ruim terras (oppervlakten van 12m² tot 44m² / verschillende oriëntaties). De appartementen aan de achterzijde hebben zicht op een mooie gemeenschappelijke aangelegde tuin. De appartementen/penthouses worden volledig afgewerkt verkocht, extra aandacht wordt besteed aan energievriendelijk bouwen, met de nadruk op akoestiek en isolatie.

04

Residentie City Gate II - Aarschot

Verkocht

Residentie City Gate biedt 24 appartementen en 4 penthouses aan met telkens veel lichtinval en aangename leefterrassen (Z-oriëntatie). Elk appartement heeft 2 slaapkamers, een  volwaardige badkamer met apart toilet en een volledig ingerichte keuken. Een kelderberging en ondergrondse autostaanplaats zijn inbegrepen.Naast het bewaken van de kwaliteit van de afwerking van de appartementen werd er specifiek aandacht besteed aan ecologie en duurzaamheid wat resulteert in een vooruitsrevend gemiddeld E-PEIL van 58.

05

Ter Park - Aarschot

Verkocht

Wonen in de stad, aan het park..... Residentie Ter Park is uniek gelegen in hartje Aarschot aan het stadspark en in de voornaamste winkelstraat op wandelafstand van de Grote Markt. Alle 7 luxe appartementen worden hoogwaardig afgewerkt. Realisatie gebeurd door B+ Villa's! De appartementen worden volledig afgewerkt opgevelerd. Elk appartement heeft 2 slaapkamers, ruime living, ingerichte keuken en badkamer + berging/wasplaats. Terrassen met zicht op het stadspark. Oppervlaktes variëren van 105m² tot 150m². Oplevering voorzien in de loop van 2010.

06

City Gate FASE III - Aarschot

Verkocht

Mooie variatie aan nieuwbouw 1 en 2 slaapkamer appartementen met bewoonbare oppervlaktes van 64m² tot 118m². Weerom zijn er perfect georiënteerde terrassen voorzien met oppervlaktes van 4m² tot 22m². Volledig mooi afgewerkt conform lastenboek van gereputeeerde B+ Villa's! Genieten van een mooi en energiezuinig appartement op wandelafstand van de vernieuwde Demerdijk, station, etc. Prijzen exclusief 21% BTW en parkeerplaats+kelderberging. Maak gerust uw afspraak met ons kantoor op het nummer 016/899 508 of info@in2go.be.

07

Residentie Astrid - Aarschot

€ 312.390

LAATSTE APPARTEMENT! WERFBEZOEK MOGELIJK! Plan nu uw bezoek via info@in2go.be of 016/899 508.Residentie Astrid biedt een mooie variatie van 1 en 2 slaapkamer appartementen en 1 penthouse (bewoonbare oppervlakten:76m²-115m²) elk met prachtig ruim terras (oppervlakten: 11m² - 80m²). De ondergronds parkeerplaatsen en kelderbergingen zijn via een lift te bereiken.De appartementen worden volledig afgewerkt verkocht, extra aandacht wordt besteed aan energievriendelijk bouwen, met de nadruk op akoestiek en isolatie.