In2Go en b+: succesvolle partners in projectontwikkeling

09/11/2023

In2Go is niet enkel een vastgoedkantoor dat bestaand vastgoed verkoopt, maar ook een ervaren partner voor projectontwikkelaars bij het aanbieden van nieuwbouwappartementen en -woningen. Dat kan Kristof Vandepoel, CEO bij b+ en broer van In2Go-oprichtster Sara, alleen maar bevestigen. Samen zetten we al meerdere nieuwbouwprojecten op de kaart. In een vlot interview getuigt Kristof enthousiast over de ondersteuning door In2Go, onze grootste troeven en onze meest recente realisatie.

Dag Kristof! Kan je kort wat meer vertellen over b+?
“b+ is een familiebedrijf dat al 50 jaar meedraait in de bouwsector. Ik omschrijf ons graag als een servicebedrijf: we rollen de mouwen op voor totaalprojecten, zowel villabouw als renovatie, en ontzorgen onze klanten van A tot Z in het bouw- en verbouwproces. We werken in bouwteam samen met architecten en binnenhuisarchitecten, zodat de klant één duidelijk aanspreekpunt heeft. Eén van onze grootste troeven? Een precieze budgettering. Dankzij onze manier van werken kunnen we het kostenplaatje van elk bouwwerk perfect inschatten, zodat het ontwerp realiseerbaar is binnen het voorziene budget. Daarnaast doen we ook al meer dan 15 jaar aan projectontwikkeling, waarbij we een bepaald perceel ontwikkelen voor appartementsbouw.”
Hoe wordt b+ ondersteund door In2Go bij projectontwikkeling?

“We werken al jaren succesvol samen met In2Go. Doorheen het hele proces van een nieuwbouwproject zijn zij betrokken. Nog voordat we het ontwerp uittekenen, roep ik hun advies in. Wat zijn de noden in een bepaalde regio? Hoe komt een nieuwbouwproject hieraan tegemoet? Zij kennen de markt zeer goed en stappen daarom vanaf het begin mee aan boord. Zodra de omgevingsvergunning verleend is, buigen ze zich over het verkoopproces. Ze vertalen het nieuwbouwproject naar de markt, zorgen voor de nodige publiciteit en vormen het aanspreekpunt voor potentiële kopers. Daarbij lichten ze onder andere het lastenboek en de presentatietekeningen op een begrijpbare manier toe.”

Hoe verloopt de communicatie met In2Go?

“In2Go communiceert steeds helder en transparant. Ze adviseren onderbouwd over bepaalde bijsturingen, bijvoorbeeld een andere benadering van appartementen met een noordelijke oriëntatie, en koppelen steeds terug over de stappen die ze ondernomen hebben. Kort en bondig, zo heb ik het graag! Zijn er vragen bij potentiële klanten? Dan zullen ze dit ook snel rapporteren.”

“We werken al vele jaren vlot samen met In2Go. Het grote voordeel? We hoeven onze werkwijze niet meer uit te leggen. Zij kennen onze aanpak en weten precies hoe ze ons als vastgoedkantoor optimaal ondersteunen bij projectontwikkeling.”

Kan je wat meer vertellen over jullie meest recente, gezamenlijke nieuwbouwproject?
“Onze laatste samenwerking is Het Depot in Haacht: een nieuwbouwproject van 10 moderne appartementen, vlak bij het centrum. Van zodra de schetsen klaar waren, gaf In2Go eerlijk advies. Zijn de badkamers wel voldoende groot? Hebben we genoeg slaapkamers voorzien? Is het lastenboek volgens de verwachtingen? Vervolgens nam In2Go het volledige verkoopdossier in handen. Geïnteresseerde klanten benaderen, de marketingstrategie uitrollen, de kopers begeleiden … Bovendien adviseren ze de kopers duidelijk over de te nemen stappen, tot en met de ondertekening van de akte bij de notaris.”
Hoe zou je de samenwerking met In2Go in 3 woorden omschrijven?
“Hier denk ik aan de woorden vertrouwen, service en communicatie. Ik kies voor vertrouwen omdat de samenwerking met In2Go steeds van een leien dakje loopt. Ze houden zich aan de afspraken en zijn even vastberaden als wij om het project mooi af te ronden. Ook qua service is In2Go een koploper. Mijn vader was oprichter van b+, dus Sara en ikzelf leerden van jongs af aan hoe belangrijk een klantgerichte attitude is. Philippe komt dan weer uit de eventsector, waar servicebeleving evengoed centraal staat. Die persoonlijke dienstverlening zit bij beiden in de genen: hun aanpak is oprecht en dat voel je meteen. Ten slotte blinkt In2Go uit in transparante communicatie, zoals ik eerder al aanhaalde.”
Wat maakt In2Go zo’n sterke partner voor projectontwikkelaars?
“Als vastgoedkantoor kan In2Go rekenen op een geweldig team. Sara en Philippe hebben samen een mooie visie gecreëerd en vormen een sterke tandem aan het roer. Collega’s Bram, Joke en Boris vullen dit plaatje perfect aan. Ik zie duidelijk dat wij niet de enige projectontwikkelaar zijn die herhaaldelijk met In2Go in zee gaat, ook anderen slaan meermaals de handen met hen in elkaar. Dat lijkt me het beste bewijs van hun uitstekende ondersteuning.”
Bedankt voor dit interview, Kristof!
Benieuwd wat In2Go kan betekenen voor jouw projectontwikkeling? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij schuiven graag aan de tafel om de mogelijkheden af te stemmen.

Heb je een projectgrond te koop en ben je geïnteresseerd in de werkwijze van b+ als projectontwikkelaar? Stuur gerust een mailtje naar kristof.vandepoel@bplus.com.

Foto

Heeft u vragen of wenst u extra informatie?

U moet uw voornaam invullen
U moet uw achternaam invullen
U moet uw e-mail invullen
U moet uw telefoonnummer invullen
U moet uw bericht invullen
U moet akkoord gaan met onze privacy voorwaarden